Get Adobe Flash player

Presentation

Hej!

Jag heter Monica Olsson . Jag är född och uppvuxen på söder i Stockholm och hamnade på ön av en händelse, var på semester. Inte hade jag räknat med att starta företag på Gotland, man får passa sig vart man åker på semester, som jag brukar säga.

Nu trivs jag såklart här, framförallt med mitt jobb. 

 Jag har i och för sig hållit på med trädgårdsarbete förut. I elva år arbetade jag på somrarna på Skogskyrkogården och Haga Norra med mycket planterande framför allt av rosor kommer jag ihåg.

Då, när jag kom hit, arbetade jag som datatekniker på Ericsson. Tänker ibland på hur lycklig jag är som får arbeta ute. Oftast på somrarna är jag i någons annans trädgård och rensar ogräs, klipper häckar, buskar, träd, gräs eller rosor eller kanske jag planterar perenner eller träd. Mitt jobb är väldigt varierat och det trivs jag med. Andra dagar sitter jag inne och ritar, hjälper till med designen på trädgårdar, var altanen, gångar, parkering eller växthuset ska stå. Är allt sådant redan fixat kanske någon vill ha hjälp med att välja växter. Något som ligger mig varmt om hjärtat är japanska trädgårdar, både själva renheten i trädgården och också filosofin.

Ser du en vit bil som det står Trädgård Gotland på så är det säkert jag som sitter där och kör.

Trädgård Gotlands bil

Trädgård Gotlands bilVälkommen till Trädgård Gotland.

Av mig får du hjälp med att skapa din drömträdgård efter dina önskemål. Jag utför alla slags arbeten i trädgården och gör det som du inte kan, inte vill eller har tid och lust att utföra.

Jag har utbildning och arbetslivserfarenhet inom trädgård, bl.a odling, växtkunskap, busk -trädbeskärning och design.

Mob 0707 415 470

Monica Olsson

Kategorier